A Pacific Park a béke szigete a belvárosi, folyton vibráló életben. A két épületből álló társasház a Dózsa György úti metrómegállótól 1 percre, két csendes mellékutcából nyílva, zárt, zölddel dúsított, közös udvarral kerül kialakításra. Az elhelyezkedésből adódó kiváló tömegközlekedési adottság mellett a Pacific Park teremgarázsai autóval is könnyen megközelíthetőek. A szomszédos Kassák Lajos utcai kerékpársávnak köszönhetően gyorsan és biztonságosan csatlakozhatunk a főváros hálózatához. A budapesti belváros kialakulóban lévő modern lakó-, és üzleti övezetében, a Váci út mentén kávézók, éttermek, különböző üzletek és szolgáltatók sora várja az új házak lakóit. Kényelmes gyalogtávon belül található óvoda, iskola, orvosi rendelő. Társaságunk évtizedes tapasztalatára támaszkodva az épületek, az udvar és a lakások kialakításánál – I. osztályú minőségű kivitelezés mellett – a terület adottságaiból kihozható legpraktikusabb, esztétikus és komfortos életterek kialakítására törekszik, az általános igények ismerete mellett szem előtt tartva a korunk technikai újításai által kínált lehetőségeket.


Rezsi helyett költsön a családjára, a hobbijára, vagy utazásra! Felejtse el az elavult rendszereket és a magas rezsi számlákat! A Pacific Park lakásai modern és korszerű kialakításukkal a legjobb befektetési lehetőséget kínálják. Túl azon, hogy a környék kiemelkedő fejlődési tendenciát mutat, az épület hűtését és fűtését hőszivattyús technológiával biztosítjuk, melyhez korszerű szigetelések, nyílás-zárók és allergiamentes szellőztető rendszer társul. Továbbá a radiátorok elmaradásából adódóan könnyen bútorozható, jobb elrendezésű, ezáltal élhetőbb lakásokat tervezhetünk.
2020-tól, Magyarországon csak megújuló energiaforrást hasznosító épületekre fognak engedélyt adni. A cégcsoportunk által épített lakóházak már 2010 óta megfelelnek ennek a követelménynek, lakóink legnagyobb elégettségére. Gazdaságos, hosszútávon értékálló, és jövőbe mutató, ami itt Önre vár! Erre a lakásra mindig büszke lehet majd!


location_marker_lossless_opt

1134 Budapest, Angyalföldi út 21. és Csángó utca 6/B.


Budapest legdinamikusabban fejlődő, XIII. kerületében, Újlipótváros határában, a kiváló tömegközlekedéssel és infrastruktúrával rendelkező Angyalföldön építjük a Pacific Parkot. A kerület ezen része napjainkban az üzleti élet egyik központjává alakul át. Itt élni annyit tesz majd, hogy este csendes és biztonságos utcák várják a hazaérkezőket. Boltok, iskolák és óvodák közelsége teszi kényelmessé a mindennapi életet már most is. Akár saját részre, akár befektetési szándékkal keres ingatlant, remek lehetőség egy ilyen környezetben lakást vásárolni.

Világunk és a róla alkotott képünk folyamatosan változik, a technika rendkívül dinamikusan fejlődik az ingatlanfejlesztés területén is. Figyelemmel kísérve az új tendenciákat, elrugaszkodva a hagyományos sémáktól, olyan házakat tervezünk, melyek lépést tartanak a fejlődéssel. Olyan műszaki megoldásokat alkalmazunk, melyek nemcsak hihetetlenül alacsonyan tartják az üzemeltetés költségeit, növelik a komfortérzetet, de a környezetet is óvják saját magunk és a jövő generációi számára.

Cégünket megbízhatóság, kiváló referenciák és több évtizedes szakmai tapasztalat jellemzi. A biztonság számunkra és vevőink számára is elsődleges szempont, ezért dolgozunk kipróbált, stabil és szakmailag elismert partnerekkel. Az elmúlt évtizedek során családi vállalkozásunk sokat fejlődött, rengeteg tapasztalattal és szakmai elismeréssel gazdagodott, ám ismereteinket továbbra is folyamatosan fejlesztjük. A leendő lakó szemével nézve, átgondolt tereket hozunk létre, nagy figyelmet fordítva a kis dolgokra is, így ma már sok száz elégedett lakásvásárlót tudhatunk magunk mellett, akik közül sokan rokonaik, ismerőseik ajánlása útján ismerkedtek meg aktuális kínálatunkkal. A jövő lakásai most épülnek. Válasszon egy modern és korszerű lakást a Pacific Parkban, és az unokái is büszkék lesznek a döntésére!

“Minden olyan ütemben és minőségben teljesült az építkezés ideje alatt, amit az első alkalommal ígért nekünk a beruházó cég. Minden apró problémát azonnal igyekezett megoldani a kivitelezéssel megbízott cég is, az építkezés teljes ideje alatt azt éreztük, hogy fontos nekik, hogy a mi megálmodott kis lakunkat vehessük kézbe az átadáskor. És ami a legszimpatikusabb volt, hogy a lakás átvétele után több évvel is fordulhattunk Hozzájuk.”Dóra

“2011-ben vásároltam, egy 1+2 félszobás, új építésű lakást a XIII. kerület Kerekes utca 11. szám alatt. A lakásban elsősorban az tetszett meg, nem egy kulcsrakész ingatlant vásároltam, hanem szerkezetkészen, melyet szabadon lehetett még alakítani az átadás előtt, amiben a kivitelező maximálisan partner volt. Számomra fontos, hogy a beruházón látni lehessen, hogy nem szalagszerűen építi a házakat egy sémára, valamint az értékesítés során a személyes jelenléte, korrektsége, segítőkészsége az ami miatt mindenképpen ajánlanám.”Bertold

“2011-ben vásároltuk a Kerekes utcai, tetőtéri lakásunkat. A különleges elosztása tetszett meg, és hogy nagyon fényes a lakás. Gördülékenyen mentek a lakás befejezésének munkálatai, illetve a mai napig segítőkész a beruházó, mindent megtett a jövendőbeli lakók igényeinek kiszolgálása érdekében, és a kivitelezőkkel is jó kapcsolatot ápoltunk. A lakásvásárlás szerelem első látásra, úgyhogy jól fontolják meg, hogy mibe szeretnek bele :)”Kitti